EQIMUNO Imunitate naturala

Publicat pe 18 Sep, 2014

133 grame de plantă întreagă proaspătă în 250 de mililitri de suspensie, fără componente sintetic, fără zahar, fără coloranți și fără alcool.

 

Suspensia obținută din planta întreaga si proaspătă constituie o inovație semnificativă, precum și un important pas înainte în domeniul fitoterapiei moderne. În planta proaspătă, conținutul de compuși activi este de trei ori mai mare comparativ cu cel din produsul uscat.

Este recunoscută acțiunea benefică a Echinaceei Angustifolia D.C. asupra sistemului imunitar, mai ales prin prevenirea și tratarea infecțiilor acute respiratorii superioare (viroze, răceli, laringite, gripă), dar pentru asta avem nevoie de o plantă nealterată prin procesul de prelucrare sau conservare. De aceea am ales un procedeu cu dublu efect de potențare a beneficiilor plantei: înghețarea plantei proaspete integrale în scurt timp de la recoltare (maximum 3 ore), la temperaturi mai scăzute de -100 grade Celsius, și micronizarea.

Bioactivitatea este cu atât mai mare cu cât timpul de procesare este mai mic. Mai mult, planta proaspăt înghețată s-a dovedit a fi imunomodulatoare. Totodată, înghețarea ultrarapidă face posibilă micronizarea. Astfel este îmbunătățită semnificativ capacitatea de absorbție a produsului în organism.

Un alt factor care contribuie la creșterea concentrației de substanțe active din produs este cultivarea la înălțime a plantelor. Acestea au fost plantate într-o zonă montană, la 1200 de metri altitudine, departe de zonele urbane și poluate.

EQIMUNO beneficiază de analize de calitate suplimentare pentru asigurarea gradului de puritate maximă. Se verifică lipsa urmelor de pesticide și a reziduurilor de insecticide, se fac analize microbiologice, analize privind reziduurile de metale grele, analize de radioactivitate, precum și studii în timp real asupra stabilității principiilor active.

Lipsa adaosului de zahăr reprezintă, de asemenea, un mare beneficiu al produsului. Chiar si fără prezența vreunui îndulcitor, gustul EQIMUNO este unul plăcut, datorat glicerinei vegetale și a extractului din coajă de lămâie.

Din punct de vedere terapeutic, o cură de imunizare constă în administrarea de produs timp de două săptămâni, urmată de o săptămână de pauza și repetarea, la nevoie, a curei.