Natură, știință si conștiință, acestea sunt substanțele active pe care le punem in slujba mai binelui tău

In primul rând suntem oameni,acționari și angajați in acest proiect, care la fel ca toți oamenii, ne dorim să aflăm, să creăm, să ajutăm și să fim ajutați. Cu toții muncim și suntem preocupați in mare parte a vieții noastre de sănătate. Toată lumea caută soluții pentru o viată mai bună și o sănătate pe masură. Ce incercăm noi? Cercetătorii producătorilor noștri au inteles esențialul: trebuie să rămânem foarte aproape de natură, pentru că natura nu face greșeli.

Avem insă mare nevoie de știință pentru a ințelege corect mecanismele care asigură viața in mod natural. Pentru a descoperi cât mai mult din ceea ce natura ne pune la dispoziție, astfel incât să fim sănătoși sau să ne insănătoșim când am fost atinși de boală. De aceea reprezentăm și avem in echipă cercetători și medici. Noi ne străduim să vă oferim știința acelor medici care văd, vorbesc și tratează pacientul, omul, persoana ca intreg și nu doar boala. Noi căutam știința terapiei și nu doar protocoale terapeutice.

Pentru fiecare neajuns ne-au fost date soluții. Nu o singură soluție, nu o singură variantă, ci mult mai multe. Poate două, poate zece, poate o sută... Pentru fiecare soluție oamenii au alocat ani intregi de cercetare și și-au folosit experiența și cunoștințele multor specialiști pentru a ințelege și a se concretiza in produse eficiente . Cum am ales, cum alegem noi soluția cea mai bună? Cea mai bună alegere este aceea facută cu conștiința curată.

EQIGENO = Natură. Știință. Conștiință.